0 Ft

Vásárló belépés

Termékajánló

Partnereink

 Yacht kemping, Balatonalmádi

www.yachtkemping.hu


 Sellő kemping, Balatonboglár

www.sellocamping.hu


Magyar Camping és Caravanning Club

www.mccc.hu


Magyar Hagyományos Kemping Klub

www.mhkk.hu


Sika Hungária Kft

www.sika.hu

Partnereink

Termék részletek



Edénykészlet "Stone Rock III"

Edénykészlet "Stone Rock III"
35 828 Ft
Egymásba illeszthető edénykészlet
A Berger Stone Rock edénykészlet ideális minden kempingkedvelő számára, akik szeretnek útközben főzni, és nem akarnak kompromisszumot kötni a minőségben! A 10 részes készlet könnyű alumíniumból készült, így könnyen szállítható, míg az egymásba illeszthető kialakítás helytakarékos és egyszerű tárolást tesz lehetővé.
A modern gránit kivitel stílusos megjelenést kölcsönöz neki, míg a kiváló minőségű tapadásmentes bevonat megkönnyíti a tisztítást, és megakadályozza az élelmiszerek megégését és letapadását. A készlet tartalmaz egy edényt, két serpenyőt, két tálat, két fedőt, egy szitát, egy fogót, valamint egy hordozó- és zárópántot.

Az edény és a szűrőedény tökéletes a tészta főzésére és lecsepegtetésére, míg a serpenyők ideálisak hús vagy zöldség pirítására. A különböző méretű tálakban, mártások készíthetők, a fogó pedig rugalmasan rögzíthető a különböző fejekre. A hordozó és rögzítő heveder jelentősen megkönnyíti a szállítást, és biztosítja, hogy a készlet könnyen és biztonságosan szállítható anélkül, hogy szállítás közben megsérülne.
A heveder egyben a készlet záróelemeként is szolgál, és megakadályozza az egyes darabok elcsúszását vagy kiesését. Az edénykészlet különféle típusú tűzhelyekhez használható, mint például gáz-, kerámia-, halogén- és elektromos tűzhelyekhez, így sokoldalú és praktikus. Így a Berger Stone Rock edénykészlet ideális választás a kulináris kempingezéshez!

A gránit megjelenésű edények alumíniumból készülnek, rozsdamentes acél fedelük és műanyag fogantyújuk van. A hordozó- és zárópánt 100% poliészterből készült. Az edény térfogata 5 liter, átmérője 22 cm. A két serpenyő és fedél átmérője 20, illetve 22 cm. A tálak átmérője 16 és 20 cm, míg a szita 22 cm átmérőjű. A teljes edénykészlet súlya 2,2 kg.

A szállítási terjedelem a 10 részes Berger Stone Rock edénykészleten kívül egy hordozó- és zárópántot is tartalmaz.
  • Cikkszám
    512830