0 Ft

Vásárló belépés

Hírek

2020.02.04 10:43

Termékajánló

Partnereink

További partnereink

 Yacht kemping, Balatonalmádi

www.yachtkemping.hu


 Sellő kemping, Balatonboglár

www.sellocamping.hu


Magyar Camping és Caravanning Club

www.mccc.hu


Magyar Hagyományos Kemping Klub

www.mhkk.hu


Sika Hungária Kft

www.sika.hu

Szállítási információk

 

Webáruházunkban kétféle módon veheti át megrendelt termékeit: futárszolgálaton keresztül utánvétes csomagként magyarországi címre, vagy személyes átvétellel balatonfűzfői üzletünkben.

 

Utánvétes csomagfeladás költsége:

2019. március 19-től (27% ÁFÁ-t tartalmaz).

 

Megrendelés összege Postaköltség
0-19 999 Ft 1 895 Ft
20 000 - 49 999 Ft 2 160 Ft
50 000 Ft felett 2 675 Ft

 

 Amennyiben a csomag mérete meghaladja az MPL  csomagszállító által megadott maximális értéket, fenntartjuk a jogot, hogy a szállítás egyedi elbírálás alá kerüljön. Ez esetben mindenképpen egyeztetünk a vásárlóval és megbeszéljük a termék átvételének lehetőségeit.

Egy csomag maximális súlya 30 kg, maximális hossza (leghosszabb oldala) 75 cm, maximális övméret 300 cm (körméret + szélesség).

 

 

A csomagot az MPL csomagszállító segítségével juttatjuk el Önhöz. A futár a csomag feladását követő munkanapon 8-17 óra között kiviszi a csomagot az Ön által megadott címre, amelyről előzetesen e-mailben értesít.
Az e-mail-es értesítő tartalmazza a küldemény csomagszámát, utánvét összegét, feladó, valamint a címzett adatait. Amennyiben a kiszállítás napja nem megfelelő a címzett részére, az e-mail-ben szereplő link segítségével a kézbesítés napját át tudja ütemezni másik napra.
Kérjük, hogy olyan szállítási címet adjon meg a rendeléskor, ahol napközben is elérhető. Amennyiben a kézbesítés sikertelen, a futár értesítőt hagy hátra.

MPL futárszolgálat esetén csomagját a kapott küldeményazonosító megadása után az alábbi linken követheti nyomon: https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes 


Utánvét esetén a futár csak a csomagcímkénken megjelölt összeg kifizetése után adja át csomagját a címzettnek.


Egy csomag maximális súlya 30 kg, maximális hossza (leghosszabb oldala) 75 cm, maximális övméret 300 cm (körméret + szélesség).

 

A csomagokat csak Magyaroszág területére tudjuk kézbesíteni! Külföldi szállítási cím esetén kérjük vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot!

 

Személyes átvétel:

Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit.

Címünk: Balatonfűzfő, Árpád u. 7.

Nyitvatartásunk: Hétfő-péntek: 8-17, szombat: 8-14, vasárnap: zárva

A személyes átvétel ingyenes.

 

Szállítási határidő:

A szállítási határidő 3-5 munkanap. Amennyiben a termék nincs raktáron és emiatt a várható szállítási határidő meghaladja az 5 munkanapot, az áru megrendelésének beérkezése után telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk Önt erről. Ha a későbbi szállítási határidő nem felel meg Önnek, a megrendelését módosíthatjuk vagy törölhetjük.

 

Megrendelések feldolgozása:

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 16 óráig. 
Amennyiben a megrendelés ez időpont után történik, az a következő munkanapon kerül feldolgozásra. 

 

Felmerülő kérdésekkel kapcsolatosan munkatársaink nyitvatartási időben szívesen állnak rendelkezésünkre!