0 Ft

Vásárló belépés

Termékajánló

További partnereink

 Yacht kemping, Balatonalmádi

www.yachtkemping.hu


Magyar Camping és Caravanning Club

www.mccc.hu


Magyar Hagyományos Kemping Klub

www.mhkk.hu


Sika Hungária Kft

www.sika.hu

Szállítási információk

Webáruházunkban kétféle módon veheti át megrendelt termékeit: futárszolgálaton keresztül utánvétes csomagként magyarországi címre, vagy személyes átvétellel balatonfűzfői üzletünkben.

 

Utánvétes csomagfeladás költsége:

2019. március 19-től (27% ÁFÁ-t tartalmaz).

 

Megrendelés összege Postaköltség
0-19 999 Ft 1 895 Ft
20 000 - 49 999 Ft 2 160 Ft
50 000 Ft felett 2 675 Ft

 

 Amennyiben a csomag mérete meghaladja a DPD csomagszállító által megadott maximális értéket, fenntartjuk a jogot, hogy a szállítás egyedi elbírálás alá kerüljön. Ez esetben mindenképpen egyeztetünk a vásárlóval és megbeszéljük a termék átvételének lehetőségeit.

Egy csomag maximális súlya 31,5 kg, maximális hossza (leghosszabb oldala) 175 cm, maximális övméret 300 cm (körméret + szélesség).

 

 

A csomagot a DPD csomagszállító segítségével juttatjuk el Önhöz. A futár a csomag feladását követő munkanapon 8-17 óra között kiviszi a csomagot az Ön által megadott címre, amelyről előzetesen e-mailben értesít.
Az e-mail-es értesítő tartalmazza a küldemény csomagszámát, utánvét összegét, feladó, valamint a címzett adatait. Amennyiben a kiszállítás napja nem megfelelő a címzett részére, az e-mail-ben szereplő link segítségével a kézbesítés napját át tudja ütemezni másik napra.
Kérjük, hogy olyan szállítási címet adjon meg a rendeléskor, ahol napközben is elérhető. Amennyiben a kézbesítés sikertelen, a futár értesítőt hagy hátra.

Az értesítőn szereplő szám segítségével Önnek a www.dpdcsomagom.hu portálon lehetősége van arra, hogy az első sikertelen kézbesítési kísérlet után az egyedi igényeinek megfelelően alakítsa csomagja kiszállítását. Amennyiben a módosítás este hétig megtörténik, már másnap megkaphatja a csomagját. A kézbesítés történhet másik címre, de lehetőség van a kiszállítás dátumának módosítására is, illetve amennyiben Ön úgy kívánja, a futár egy megadott helyen le is adhatja a csomagot.
Ha valaki nem szeretne a csomagátvétel megszervezésének lehetőségével élni, a futár még további két alkalommal megkísérli a küldemény kiszállítását az erdetileg megadott címre.


Utánvét esetén a futár csak a csomagcímkénken megjelölt összeg kifizetése után adja át csomagját a címzettnek.


Egy csomag maximális súlya 31,5 kg, maximális hossza (leghosszabb oldala) 175 cm, maximális övméret 300 cm (körméret + szélesség).

 

A csomagokat csak Magyaroszág területére tudjuk kézbesíteni! Külföldi szállítási cím esetén kérjük vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot!

 

Személyes átvétel:

Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit.

Címünk: Balatonfűzfő, Árpád u. 7.

Nyitvatartásunk: Hétfő-péntek: 8-17, szombat: 8-14, vasárnap: zárva

A személyes átvétel ingyenes.

 

Szállítási határidő:

A szállítási határidő 3-5 munkanap. Amennyiben a termék nincs raktáron és emiatt a várható szállítási határidő meghaladja az 5 munkanapot, az áru megrendelésének beérkezése után telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk Önt erről. Ha a későbbi szállítási határidő nem felel meg Önnek, a megrendelését módosíthatjuk vagy törölhetjük.

 

Megrendelések feldolgozása:

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 16 óráig. 
Amennyiben a megrendelés ez időpont után történik, az a következő munkanapon kerül feldolgozásra. 

 

Felmerülő kérdésekkel kapcsolatosan munkatársaink nyitvatartási időben szívesen állnak rendelkezésünkre!